Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem tudjuk, hogy csak egy jól időzített fricska az Apple-nek, vagy tényleg komolyan gondolják, de az biztos, hogy valaki az Indiegogón pont most kezdett el gyűjteni egy olyan telefonra, ami teljesen hajlítható.

A Portal névre keresztelt telóra nem is a hajlítható a legjobb kifejezés, sokkal inkább neveznénk gyűrhetőnek, hiszen a telefon gyakorlatilag úgy viselkedik, mintha valaki egy gumiból készült téglalapra szerelt volna rá egy működő, hatcolos OLED kijelzőt. A tervezők szerint ebben a gumiszerű téglalapban egy sokmagos proci, 2 GB RAM, 64 GB belső memória, négy darab kamera, egy 3200 mAh-os akkumulátor, NFC, GPS, wifi, és Bluetooth-egység foglal majd helyet, és ha ez nem elég, a telefon még vízálló is. Plusz  bár ezt nem írják  valószínűleg helyetted csajozik a tengerparton.

Minden jóindulatunkkal együtt, ez a terv annyira valószínűtlennek tűnik, hogy a Portal képe egész nyugodtan szerepelhetne az értelmező kéziszótárban a hihetetlen szócikk mellett, a közösségi finanszírozásból támogatott projektek átlagos megvalósulási mutatóját ismerve pedig nagyjából biztosan ki merjük jelenteni, hogy a gyűrhető telefonból soha nem lesz valódi termék. Ha nem értesz velünk egyet, akkor az Indiegogón 350 dollárért előrendelheted a 2010-es évek legnagyobb technológiai újdonságát, de valószínűbb, hogy ezzel csak lemondasz nyolcvanezer forintról egy ügyes dizájner javára.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.