Öt luxuscikk, amikkel produktívabb leszel, vagy csak szimplán menő
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hogy lehetsz produktívabb és stílusos egyszerre? Összegyűjtöttünk 7 nagyon menő tech-cuccot, hogy megmutassuk.

A kutatások azt mutatják, hogy a kézzel írt jegyzetek sokkal jobban rögzülnek, mint a digitálisan begépeltek. Ha mégis szereted digitálisan kezelni a dolgaid, akkor a bluetooth tollakat neked találták ki. Néhányukhoz speciális papírra van szükség (ilyen a Livescribe 3 Smart Pen), de vannak, amik simán működnek hagyományos papíron vagy digitális felületeken is (mondjuk az Equil Smartpen). Ha kész a jegyzet, a tollak saját applikációjával már simán szerkesztheted vagy rendszerezheted is őket.

 

Ezzel most nem valami nagyon mély gondolatot akarunk megosztani. Tényleg jó, ha tudod, hogy merre kell menned, és a Navdy, az autók Google-szemüvege ebben segít, anélkül, hogy levennéd a szemed az útról. A navigációt egy projektor segítségével egy képernyőre vetíti, de érintés nélkül, pusztán hangvezérléssel tudunk hívásokat fogadni és indítani, üzenetet olvasni és küldeni vagy tweetelni is akár. 529 dollárért most előrendelhető.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=124&v=pKL4PJICS40

A Monsieur egy olyan robotikus bártender, ami bármilyen italt kikever neked pillanatok alatt. Több mint 30 italreceptet ismer, és a telefonodon keresztül is leadhatod neki a rendelésed, hogy ezzel is időt spórolj.

Néha tök felesleges órákat gondolkodással tölteni, a legjobb ötletek úgyis akkor jönnek, ha elengeded magad. Sokan csocsóznak vagy meditálnak egy kicsit, de vannak, akiknek pont a zuhany alatt jönnek a legjobb gondolatok. Hát ha még a legjobb zenéidet is hallgatod közben! A Kohler megcsinálta a Moxie-t, ami zuhanyfej és hangszóró is egyben. 200 dollárért a miénk.

Mondjuk egy forró teával vagy kávéval, amiben az iKittle segít. A masinának bármikor bárhonnan szólhatsz, hogy forraljon neked vizet vagy tejet a kedvenc reggeli italodhoz. Mondjuk nehéz elképzelni, hogy az az 1 perc életbevágó lenne, amíg egy mezei vízforraló megoldja ugyanezt a kérdést, de azért menő kis gép.

(forrás: Entrepreneur)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.