És akkor Pac-Man mindenkit felzabált a Bajcsy-Zsilinszky úton

A Google április elseje alkalmából úgy döntött, hogy kivételesen nem átcseszi az embereket, hanem inkább a felére nyírja vissza a világ GDP-termelését azzal, hogy egy hatalmas Pac-Man játékká alakítja az egész Földet. Így még az is megtörténhet, hogy egy hatalmas, tátogó, sárga fej mindent felzabál a Bajcsy-Zsilinszky úton.

A Pac-Man játékot úgy érheted el, hogy a Google Mapsben alul rákattintasz a Pac-Man ikonkra. Ekkor a térkép átalakul egy Pac-Man pályává, neked pedig már nem kell ma azon gondolkodnod, hogy miket kéne még elintézned.

Mivel a világ jó nagy, a Google Maps gyakorlatilag végtelen számú pályát garantál, amelyek nem is túl könnyűek, mert a városrendezési terveknél ritkán veszik figyelembe, hogy melyik terv lenne a legideálisabb egy Pac-Man pályának. Beletelik egy időbe, amíg rááll az agyad, hogy ha a pálya egyik végén kifutsz a képből, akkor legközelebb hol fog felbukkanni a sárga zabagép.

Szerintem Budapesten a legszívatósabb pálya a Városliget, de ha találtál ennél is rosszabbat, akkor oszd meg velünk a Facebookon.

(Forrás: Kotaku)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon