Visszaszívunk mindent, amit korábban mondtunk.

Bár továbbra is azt gondoljuk, hogy egy olyan patinás márkanevet, mint a Palm, célszerű lett volna valamilyen iPhone-gyilkos csúcskészülékkel visszahozni a köztudatba, de amit ehelyett kaptunk, az annyira egyedi, hogy akár még nagy siker is lehet.

A TCL ugyanis homlokegyenest szembe menve a trendekkel egy kifejezetten kicsi, de azért mégsem miniatűr telefont dobott piacra Palm néven, ami a 3,3 colos kijelzőjével leginkább az első okostelefonokra hajaz, de azért megvan benne minden, amit egy mai telefontól alapszinten elvárhatunk: 12 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamera, Snapdragon 435 proci, 3 GB RAM, USB-C-csatlakozó, Android 8.1 oprendszer.

Na jó, majdnem minden, az ujjlenyomat-olvasó például fájdalmasan hiányzik a telefonról, de ami ennél is sokkal furcsább: a Palmon hangerőgombok sincsenek. Úgy ám, a hangerőt csak a kijelzőt bekapcsolva tudjuk állítani egy csúszkán. Hogy ennek fényében az új Palm megér-e neked 350 dollárt, azon meg ráérsz agyalni, ugyanis egyelőre nincsenek hírek arról, hogy a telefon hozzánk is eljutna.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon