Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ugyanis a világ egyik legnagyobb (és legviccesebb) pornóoldala elindította a saját virtuális valóság-szekcióját, amivel megint csak sikerült beelőzniük majdnem mindenkit.

Az ötlet maga nem teljesen új, hiszen többek között már a Naughty America és a kifejezetten felnőtt VR-filemkre szakosodott VirtualRealPorn is foglalkozik virtuális pornó készítésével (utóbbi zavarba ejtően nagy kínálattal rendelkezik már most is), de a PornHub abban mindenképpen előttük jár, hogy az ő szolgáltatásuk ingyenes, vagyis bárki hozzáférhet, akinek van egy bármilyen virtuális valóság-szemüvege.

A szintén VR-pornóban utazó BaDoinkkal kötött együttműködésnek köszönhetően első körben 27 videó került fel az oldalra, amit sima 360 fokos videóként akár a telefonunkon is nézhetünk (ennek mondjuk pont semmi értelme nincsen), magát a VR-videót és a hozzá tartozó lejátszót pedig a videó alatti "VR" feliratra kattintva tölthetjük le.

Az ingyenességnek amúgy van egy kis trükkje, nevezetesen, hogy a full HD felbontásért már fizetni kell, ingyenpornót max 720p-s felbontásban kapunk, ami virtuális valóság esetében egy kicsit soványkának tűnik.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.