Pusztítóan jól néz ki az exkluzív OnePlus 6, amit a Marvel-filmek ihlettek

Őszintén szólva nem nagyon kaptuk fel a fejünket, amikor a OnePlus bejelentette, hogy az új csúcstelefonjának lesz egy limitált szériás verziója is, hiszen az ilyen exkluzív kiadások általában nem szoktak többet jelenteni, mint egy új színt meg valamilyen (olimpiai, star wars-os stb.) logót a telefon hátlapján. Hát az Avengers-es OnePlus 6 nagyon nem ilyen lett.

A telefon egy borzasztóan látványos, szénszálas mintázatú borítást kapott, amivel helyből kiemelkedik az összes jelenleg kapható csúcstelefon közül. Bár a telefon hátulján valóban van egy Bosszúállók-logó, de azt gondoljuk, hogy egyáltalán nem kell hozzá geeknek lenni, hogy valaki egy ilyen remekbe szabott készülékkel akarjon villogni.

Amihez már kell némi geekség (és ezzel az avengers-es OnePlus 6 messze kiemelkedik a többi limitált szériás telefon közül), hogy a telefon kapott egy igazán egyedi tokot is, ami a Vasember sisakját mintázza, és tényleg baromi látványos lett.

Ami pedig igazán szuperhőshöz illő dolog a OnePlustól, hogy a 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkező telefon csak 660 dollárba fog kerülni, vagyis mindössze harminc dollárral drágább, mint az ugyanilyen teljesítményű, sima OnePlus 6.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon