Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Képzeld el, hogy egy hatalmas erdő közepén rekedtél – egy részeg este után, egy lezuhant repülőgép vagy a nemrég kitört zombiapokalipszis miatt. Nos, a bajban sok mindenre szükséged lehet, de egy valamire szinte biztosan: műanyag zsinórra.

Ezzel ugyanis könnyen tudsz horgászeszközt vagy csapdát készíteni (mindkettő jól jöhet az élelemszerzés során), és amennyiben bőségesen el vagy látva belőle, kunyhó- vagy tutajépítéskor is hasznát veheted, arról nem is beszélve, hogy ha nagyon penge vagy, akár fegyvert is eszkábálhatsz belőle. Maradjunk annyiban, hogy a műanyag zsinórnak millió felhasználási módja van, Grant Thompson, a „random királya” pedig megmutatja nekünk, hogyan varázsoljuk magunk elé egyszerűen és nagyszerűen

  • flakon,
  • bicska
  • és egy kisebb fadarab

segítségével. Bár ő a módszert kifejezetten apokalipszis idejére ajánlja, azért nagy hasznát vehetjük egy egyszerű túra vagy kirándulás során is – és jegyezzük meg, hogy bizony újrahasznosításnak sem utolsó:

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Elindult a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.