Ja, Bill Gates meg szétosztja a vagyonát...

A "World without Facebook" című videót eddig több mint 32 millióan nézték meg, és bár a többségnek leesett, hogy csak átverésről van szó, azért szép számmal voltak, akik benyalták, hogy Zuckerberg megszünteti a 2,2 milliárd felhasználóval rendelkező közösségi oldalt.

Úgy tűnik, a hír hallatán többen is annyira fellelkesedtek, hogy egyszerűen elfelejtettek gondolkozni, különben minden bizonnyal feltűnt volna nekik, hogy Zuckerberg szája eléggé furán mozog, a hangja sem olyan, mint amilyen lenni szokott, ráadásul saját magára úgy hivatkozik, mint a "Zuck Man".

A videót természetesen nem Zuckerberg csinálta, hanem Andrew Oleck, aki eredetileg április elsejei tréfának szánta a dolgot. Eleinte úgy tűnt, hogy a nagy bejelentés visszhang nélkül marad, viszont Zuckerberg múlt heti kongresszusi meghallgatása után az emberek hirtelen tömegével kezdték megosztani a videót, és szép számmal voltak köztük, akik komolyan elhitték, hogy Zuckerberg tényleg megroppant a rázúduló össztűz alatt.

Ha ez nem is történt meg, Zuck Man azért így sem lehet nyugodt, mert az amerikaik körében tényleg egyre nagyobb divat törölni a Facebookot.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon