A Galaxy S7 Edge eddig is az idei év legmenőbb telefonja volt, de az Injustice Edition névre keresztelt kiadással sikerült olyan magasra tenni a lécet, hogy szinte szédülünk.

A koreai cég rajongása a szuperhősök iránt nem új keletű, tavaly például egy exkluzív vasemberes Galaxy S6-tal örvendeztették meg a rajongókat. Úgy tűnik, hogy azóta átpártoltak a DC-hez, amit az új telefont elnézve egy kicsit sem bánunk.

A Samsung ugyanis nem állt meg ott, hogy a telefonra rányomtatták a denevérember aranyszínű logóját, de a Home-gombot, a kamerát és a szenzorokat is arany szegéllyel keretezték, aminek köszönhetően a telefon nem csak a képregényrajongóknak jön be majd nagyon, hanem bárkinek, aki egy kicsit is nyitott a szép dolgokra. A telefon emellett egy egyedi feloldó képernyőt és hátlapot is kapott, erősítve a batmanes fílinget.

Hogy teljes legyen az öröm, a csomagban emellett találunk egy Samsung Gear VR virtuális valóság-szemüveget és egy aranyszínű batarangot is, ami tulajdonképpen (a képergényrajngók ezért most lehet meg fognak folytani) Batman denevéralakú dobócsillaga.

A limitált kiadás júniustól lesz elérhető a "kiválasztott piacokon", vagyis többek között Koreában, Szingapúrban és Oroszországban, de talán azért reménykedhetünk benne, hogy jut néhány az USA-ba és Európába is. Az áráról egyelőre nem tettek említést, de ez egy gyűjtőnek nyilván úgyis mellékes apróságnak számít.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon