Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Néhány éve még úgy tűnt, hogy a nagy táblagépeknek végleg befellegzett, aztán valahogy fordult a kocka, és ma már ott tartunk, hogy a Samsung hamarosan egy 18,4 colos tabletet fog bemutatni Galaxy View néven. De mi az az izé ott a hátulján?

Természetesen egy állvány, hiszen a Samsung úgy gondolkodott, hogy egy ekkora masinát, aminek ráadásul full HD kijelzője van, az emberek biztosan szívesen használnak majd tévé (vagy legalább is monitor) helyett is, amihez pedig elengedhetetlen, hogy valamivel ki lehessen támasztani.

Táblagépkét egyébként a View az arany középutat követi: a meglehetősen erős Exynos 7580 proci mellett mindössze 2 GB RAM, és 32 GB tárhely lesz benne (ami memóriakártyával tovább bővíthető), a vásárlók pedig választhatnak a csak wifis és a 3G valamint LTE-adatkapcsolattal rendelkező modell között.

Ami a Galaxy View-t a méretén kívül igazán vonzóvá teheti, az az ára, hiszen a visszafogottabb specifikációnak köszönhetően a gyengébbik modell mindössze 600 dollárba fog kerülni, ami 200 dollárral olcsóbb a legolcsóbb iPad Prónál.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.