Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Elölről képkeret, oldalról nagyi. Mi az? Természetesen a Samsung legújabb Serif TV-je, ami bebizonyította, hogy egy betűtípusból is lehet tévét csinálni.

Ritka az, amikor a koreaiak egy tévénél ennyire az esztétikát helyezik előtérbe a technikával szemben, de a Serif TV-nél egyértelműen a szépségé volt az főszerep: így történhetett, hogy a francia dizájnerek által tervezett tévé oldalról a Serif betűtípus nagy I-jére hasonlít, minden más szögből meg leginkább egy képkeretre.

A tervezésnél a legapróbb részletekre is odafigyeltek: a tévéhez jár egy teljesen egyedi távirányító, a menü felületét is teljesen átszabták, és hogy semmi se rontsa el az összképet, a tévé hátulján található csatlakozókat egy panel takarja el.

A Serif TV három különböző kivitelben lesz kapható: a legnagyobb készülék 40 colos képátlójú és UHD felbontású, ezen kívül lesz egy 32 colos full HD és egy 28 colos HD modell is. Az árukról egyelőre nincs hivatalos infó, de a Daily Mail szerint 499 és 1199 font között fog mozogni, vagyis a legkisebbet alig több, mint kétszázezerért hazavihetjük, míg a legnagyobbért legalább félmillió forintot kell letennünk az asztalra.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.