Vannak dolgok, amiket muszáj a saját szemeddel látnod ahhoz, hogy elhidd. Ilyen például a Niagara-vízesés meg a rántott Oreo és egyeseknek a gömbölyű Föld is. Nekünk pedig ilyen volt a The Wall névre keresztelt moduláris tévé, amit nem véletlenül nevezett el a Samsung egyszerűen "a falnak".

A berlini IFA egyik kiállítótermében ugyanis tényleg van egy fal, amin van egy kisebb fal, csakhogy ez a kisebb fal pont úgy viselkedik, mint egy tévé: támogatja a HDR10+ szabványt, tapéta helyett mikroledek vannak rajta, és filmeket is lehet rajta nézni. A Samsung modulárisan bővíthető, 146 colos tévéje ugyan nem világújdonság, hiszen a januári CES-en már lehetett vele találkozni, az viszont elég nagy meglepetés, hogy a vadiúj technológiával működő tévé már meg is rendelhető Európában.

Szóval ha úgy érzed, hogy jobb lenne, ha nem egy tévé lenne a nappalidban, hanem maga a nappalid lenne a tévé, akkor kezdhetsz gyűjtögetni. Hogy mennyit, azt mi sem tudjuk, mert a Samsung tapintatosan nem árulta el a The Wall árát, de mivel a mikroledes tévé szabadon alakítható és bővíthető, ezért akár részletekben is megveheted.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon