Ez a zseniális fülhallgató tutira soha nem csomózódik össze
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az ég kék, a fű zöld, a politikusok hazudnak, a magyar válogatott nem jut ki, a fülhallgató zsinórja pedig összecsomózódik, bárhogy is tekered össze. Ezek közül az örök érvényű igazságok közül az egyik mostantól nem is annyira igaz.

Legalább is akkor, ha az Alpha Auditronics fülhallgatóját használod, akik egy nagyon egyszerű ötlettel oldották meg az összecsomózódós problémát, ugyanis a Skybuds-ban nincs semmi, ami össze tudna csomózódni.

A Kickstarteren 224 dollárért megrendelhető vezeték nélküli fülhallgató olyan, mintha a normál fülhallgatódról levágnád a vezetékeket, azzal a különbséggel, hogy ez így is működik: zenét indítani vagy hívásokat fogadni a fülhallgató megnyomásával tudsz, és arra is van lehetőség, hogy a kettő közül csak az egyik füles szóljon.

 

A Skybuds egy töltéssel nagyjából 3-4 órát bír, de akkor sincs semmi baj, ha lemerül egy hosszabb út alatt, ugyanis a tokjába visszarakva viszonylag gyorsan feltölthető. A telefonra húzható tok egyébként pótakksiként is funkcionál, így nem csak a fülhallgatót, hanem a telefonunkat is feltölthetjük vele.

Ez nagyjából indokolja is, hogy miért kerül a Skybuds hatvanezer forintba - szerintünk az utolsó fillérig megéri, de ha esetleg más véleményen vagy, akkor legalább nézd meg, hogy kell tisztességesen feltekerni a fülhallgatót, hogy ne csomózódjon össze.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.