Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pár hete már új őrület van nálunk, csak azért nem írtam az alábbi játékról korábban, mert eddig nem volt elérhető a magyar App Store-ban, de pár napja végre megjelent itthon is, így nem is tétováztam, csináltam ismét egy kis videós app ajánlót.

Ha már unod az Angry Birds játékokat, érdemes megnézni a Skylanders Cloud Patrol appot, szerintem az idei év játéka. Annyira jó, hogy kétszer is meg kell gondolni a játék elindítását, ugyanis könnyen a munka rovására mehet, totál beszippantja az embert. A grafika igazából semmi extra, mégis tökéletes a játékélmény, nagyon jó kis pörgős a játékmenet, a kis trollok kiáltozásai Áj-ken fláááááááj!  pedig még cukibbá teszik az egyébként is aranyos gammát. Nézzétek meg a videót, töltsétek le, szerintem nagyon sok embernek hosszú időre jó kis szórakozást nyújt majd. A videóban egyébként megmutatom a stratégiát is amivel versenyre lehet kelni a több millió pontos toplistás eredményekkel.


Az alkalmazás plusszos, tehát iPhone-on és iPaden is egyaránt működik, személy szerint én az iPades játékot javaslom, sokkal könnybb a célzás a jóval nagyobb iPad kijelzőn, mint az iPhone képernyőjén.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.