Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az európai startupvilág legjobbjainak küzdelme mellett mintegy száz előadó a digitalizáció legfrissebb trendjeit és azok lehetséges hatásait vázolja. Izgalmas lesz.  

Ha akarjuk, ha nem, az okostechnológia és a digitalizáció néhány éven belül alapvetően megváltoztatja majd az életünket. Amellett, hogy ez a folyamat hihetetlen érdekes, jó, ha tudjuk, mire számíthatunk.

Okosvárosok, okosjárművek, e-közigazgatás, kiberbiztonság, internetes innováció – gyakran használt fogalmak, de nagyon jó lesz, ha a neves magyar és külföldi előadók tartalommal töltik majd meg valamennyit. Hogyan robbantotta fel a digitalizáció a vállalati kommunikációt? Milyen lesz Budapest harminc év múlva? Miért az emberi agy Magyarország egyetlen erőforrása? Hogyan rengeti meg egy magyar cég a New York-i albérletpiacot? Mi váltja majd le hamarosan a klasszikus banki szolgáltatásokat? Milyen exportlehetőségei vannak egy magyar startupnak? Hogyan segíthetik a gyógyítást az intelligens egészségügyi megoldások?

Ha úgy érzed, azonnal jelentkezned kell a május 23-i Smart 2016-ra, itt vannak a linkek, ahol további infók is vannak, és regisztrálni is lehet: www.smconf.hu, www.facebook.com/smartmobil.

Az előadásoknál nem kevésbé fontos eleme a Smart 2016-nak a Telekom nemzetközi innovációs versenyének döntője. A tizenhárom országot átölelő innovációs verseny hajrájába tíz nemzetközi induló tech vállalkozás mutatkozik be és mérkőzik meg egymással.

Végül pedig egy kis lista, hogy még egyértelműbb legyen, milyen szintű is ez a rendezvény.

A SMART 2016 támogató egyetemei partnerek: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem), Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Corvinus, Közép-Európai Egyetem

Partnerek: Innovation Laboratories, hub:raum, Brill AV Media, IVSZ, IAB, MRSZ, MAKSZ, MMK - Mobilitás és Multimédia Klaszter, Kürt Akadémia, Greenfox Academy, SkyArt, Comp-Let Event&Party Service, BeeSmarter, Cyclick, iMind, MeetUp, Clarus Hostess, myDoo Systems, Blup, MeetUp.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.