Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Sonynak eddig sem kellett a szomszédba mennie innovatív ötletekért, elég csak a mindent érintőképernyővé alakító projektorukra vagy a személyi asszisztens robotjukra gondolni, de a legújabb ötletük még ezeken is túltesz: íme a nyakhallgató.

Hogy mi az a nyakhallgató? Hát olyan mint a fülhallgató, csak a fejed helyett a nyakadban van. Vagy nem is, inkább olyan mint egy Bluetooth-os hangfal, csak az asztal helyett a nyakadban van.

Mindkettőnek megvan az előnye, hiszen az SRS-WS1 a fejhallgatóhoz képest jóval kényelmesebb és a séródat sem teszi tönkre, a Bluetooth-os hangfallal szemben pedig megvan az az előnye, hogy elég belőle egy darab, hogy minden oldalról teljesen körülöleljenek a hanghatások.

A hátránya, hogy darabja 400-500 dollárba kerül, ahhoz meg azért elég megszállottnak kell lenni, hogy elpattintsuk egy PS4 árát egy olyan hangszóróra, ami igazából semmi különöset nem tud. Mondjuk tény, hogy a Sennheiser füleséhez képest ez is csak aprópénz, de nem is teljesen ugyanaz a kategória a kettő.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.