Van az úgy, hogy nem érzed elégnek azt, hogy finom pácban álljon a hús órákon át, mielőtt megsütöd a szabadban vagy éppen a sütőben. Ilyenkor jó injekciós tűvel a rostok közé juttatni a pácléből egy keveset. A hús omlós lesz, és igazi ízrobbanás következik be, amikor fogyasztod. Persze fel lehet turbózni egy kicsit a fecskendezés műveletét egy olyan cuccal, mint a SpitJack Magnum. Nem csak azért hasznos egy ilyen kütyüt beszerezned, mert jól néz ki, hanem mert sokáig társad lehet a konyhaszekrény fiókjában. Nem kell eldobni, tisztítható és kétféle tűvel szállítják, így sűrűbb pácokhoz is használható.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Budapesten is megnyit a világhírű gasztropiac

További cikkeink a témában