Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Concept Creator ugyanis a Galaxy S10 után az Apple hamarosan érkező telefonjáról is csinált egy olyan guszta videót, amitől a padlón húzzuk a nyelvünket.

Persze hogy mennyi jön be a videóban megénekelt dolgokból, egyelőre nem tudhatjuk, de azért többről van itt szó, mint a szabadon szárnyaló fantázia brillírozásáról, hiszen a Concept Creator javarészt az eddig kiszivárgott, többnyire eléggé hihető pletykákból dolgozta ki a saját iPhone-verzióját.

Elképzelésük szerint a kisebb iPhone megtartaná az iPhone 5 klasszikus formáját, de mindeközben sokat merítene az iPhone X-ből is. Ilyen például

  • a Face ID arcazonosítás,
  • a kamerafül, avagy notch,
  • és persze a szinte keret nélküli kijelző.

Utóbbi sokaknak meghozatja a kedvét a kisebbik iPhone-hoz, hiszen ez azt jelentené, hogy a kompakt méret ellenére az iPhone SE 2 kijelzője az ötcolos határt súrolná.

Bár a telefon minden bizonnyal megkapja az iPhone 8 prociját is, sajna így is lesznek olyan hiányosságok, amik néhány embernek elvehetik a kedvét az SE 2-től. Ilyen például a duál kamera vagy a vezeték nélküli töltés hiánya, bár utóbbiról még elképzelhető, hogy az Apple mégis becsempészi a telefonba.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.