Grant Thompson, a „random királya” ezúttal egy régi, klasszikus trükköt mutat meg nekünk: méghozzá azt, hogy miképp gyújtsunk tüzet öngyújtó vagy gyufa nélkül baromi egyszerűen.

Ezzel lényegében az egyik legsikeresebb videójának tartalmát „idézi meg”, amelyet eddig már több mint 10 millióan láttak. Ezúttal viszont Grant kicsit több időt szánt a kísérlet elvégzéséhez, amelyhez lényegében nem szükséges más, mint

  • egy klasszikus ceruzaelem,
  • valamint rágógumipapír

– de mint kiderül, egyáltalán nem mindegy, hogy utóbbi milyen. Az ugyanis, amely kívül-belül papírból van, nem válik be, csakis az, melynek egyik oldala papír, másik oldala pedig alumíniumozott.

Tehát ezentúl tényleg érdemes megnéznünk, hogy milyen rágót vásárlunk – sose tudni, mikor leszünk rákényszerülve arra, hogy MacGyverekké váljunk. Bár azért kérdés, van-e olyan vészhelyzet, amikor gyufa nincs, ceruzaelem és rágógumi viszont van nálunk – bár jobban belegondolva, akár csokoládé vagy egy doboz cigaretta is segíthet rajtunk, amennyiben (félig) alumíniumozott papírba vannak csomagolva.

Ez is érdekelhet:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon