Tupac Shakur él! – videó
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A közel 16 éve halottnak hitt Hip-hop szupersztár múlt hétvégén lépett fel Amerika egyik legnagyobb fesztiválján. A nézők értetlenül álltak a jelenség előtt egy-két percig, aztán elszabadult a pokol!

Valahogy így írta volna meg a bulvársajtó azt a tényt, hogy a San Diegó-i AV Concepts cég életre keltette a legendás Tupac holografikus (vagy legalábbis annak tűnő) figuráját. A Coachella fesztivál egyik legnagyobb szenzációja volt Tupac Snoop Doggal való közös fellépése, mely one man show-nak indult, majd Snoop is a színpadra lépett, hogy közösen adják elő a 2 Of Amerika’z Most Wanted című Hip-hop ópuszt. A jelenség zavarba ejtően valósághűre sikerült, amit a kis digitális csúszások, hibák, csak még szürreálisabbá tettek. Első pillanatban még a rajongókat is meglepte a dolog, amit jól példáz a tömeg zavart morajlása Tupac Shakur megjelenését követően, de aztán természetesen beindul a buli.
Az AV Concepts cégvezetője szerint Dr. Dre volt az, aki megálmodta az egészet és hónapok óta titokban dolgoztak, hogy a halott sztár képe a lehető legtökéletesebb legyen. A technológiáról természetesen nem szívesen beszélt, de a találgatások szerint egy speciális félig áteresztő fóliára vetíthették a képet és a projekt költségvetése akár a 400.000 dollárt is elérhette. 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.