Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az ember fejében számtalan lehetőség felmerülhet, ha tűz üt ki a konyhában, a poroltótól kezdve a sikítva menekülésig, de egy dolog még biztosan soha egy ember szájából sem hangzott el ilyenkor: fiam, hozd a labdát!

Eddig ugyanis minden bizonnyal a zárt osztályon kötöttél volna ki, ha labdával próbálod meg eloltani a tüzet (persze ha túléled egyáltalán), az Elide Fire Ball viszont igazi mérföldkövet, mondhatni fordulópontot jelent a labdával való tűzoltás kudarcoktól terhes történetében.

A tűzlabda a nevével ellentétben ugyanis nem csinálja, hanem oltja a tüzet, mégpedig olyan hatékonyan, mintha csak valami mágikus varázstárgy lenne. Bár nem látjuk, de szerintünk valami ilyesmi történhet a konténer belsejében.

Ja igen, a tűzlabdával az egyetlen probléma, hogy nem árt, ha a konyhád (nappalid, hálószobád) egy jól körülhatárolt konténerre hasonlít, a bemutatóból az legalább is nem derül ki, hogy valós környezetben mennyire hatékony. Annyira biztosan nem, hiszen a videó már 2013-as, de mi még azóta sem láttunk senkit labdával tüzet oltani.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.