Pokimane a nagy összegű felajánlásoktól már kellemetlenül érzi magát, ezért megvágja kicsit a saját keresetét.

A Twitch a világ legnagyobb streamelésre létrehozott platformja, az oldalon elképesztően sokan készítenek élő adásokat, a legtöbben persze játszanak és azt közvetítik, de akadnak, akik csak beszélgetnek, főznek, sétálnak, egy szóval bármit csinálnak, azt a Twitch segítségével a követőikkel együtt tudják csinálni. Az oldal egyik legnagyobb csatornája egy fiatal, 24 éves lányé, Imane „Pokimane” Anysé.

Pokimane nem olyan régen exkluzív szerződést kötött a platformmal, ami azt jelenti, hogy a reklámbevételeken és a rajongók által felajánlott összegeken felül fizetést kap a Twitchtől is.

Pokimane ezért úgy döntött, hogy a rengeteg pénzt, amit a követők fel szoktak ajánlani neki, azt kicsit megvágja, mert másoknak valószínűleg nagyobb szüksége van arra a pénzre, mint neki. A meglehetősen szokatlan döntést a Twitteren jelentette be:

Pokimane azt írja, hogy ezentúl csak 5 dollár alatti felajánlásokat lehet neki küldeni, aki ennél többet szeretne adományozni, az inkább támogasson kisebb csatornákat, jótékonykodjon, vagy azt a pénzt egyszerűen költse el magára.

Meglehetősen szokatlan lépés ez, mivel a nagy streamerekre manapság inkább az a jellemző, hogy amikor csak lehet, a pénz után mennek. Gondolunk itt Ninjára vagy Shroudra, akik az azóta megszűnt Microsoft-féle Mixerre mentek át a Twitchről egy rahedli pénzért.

Ez is érdekelhet:

(Polygon)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.