Egy Über-sofőr megpróbált kiszállítani a kocsijából egy részeg utast, de a dolgok csúnyán elfajultak
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Übernek számtalan előnye van a hagyományos taxikhoz képest - viszont számtalan hátránya is. Egy taxisofőrrel például nagyon ritkán történik olyasmi, mint ami Edward Cabannal történt, amikor egy tök részeg utast próbált kitessékelni az autójából.

Ahogy a felvételen látszik, az utas ahhoz is részeg volt, hogy egyenesen üljön az autóban, valamint azt sem nagyon tudta megmondani, hova szeretne menni, így Caban inkább lehúzódott egy parkolóban, és higgadtan felszólította utasát, hogy szálljon ki a kocsiból.

Miután felfogta, hogy ki akarják rakni, az utas néhány jól irányzott ütéssel válaszolt Cabannak, aki szerencséjére felkészült az ilyen helyzetekre, és paprikaspray-vel végül sikerült is kiszállásra bírnia a dühöngő utast.

Ami viszont elég szomorú, hogy Caban még a történtek előtt megfordította az autóba szerelt kamerát, ami arról árulkodik, hogy az ilyen események egyáltalán nem mennek ritkaságszámba, a sofőr pedig már számított rá, hogy a dolgok elfajulhatnak. Előrelátásának hála a tapló utast azóta testi sértés miatt letartóztatták, Überrel pedig soha többé nem utazhat egész életében.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.