Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Edgar Mitchell szerint kizárólag a földönkívülieknek köszönhetjük, hogy még nem pusztult el az emberiség. Na ezt nem láttuk jönni.

A 84 éves asztronauta a világ egyik legzártkörűbb klubjának a tagja: ő volt a hatodik abból a tizenkét emberből, akik valaha jártak a Holdon, tehát ha ő mond valamit az ufókról, annak egy fokkal nagyobb súlya van, mintha mondjuk Pataki Attila mesélné el az egyik ufós sztoriját.

Márpedig Mitchell a Mirror Online-nak nyilatkozva egyáltalán nem fogta vissza magát, és olyan súlyos kijelentéseket tett, amiket még sokadszori olvasásra is nehéz komolyan venni: a veterán űrhajós szerint a földönkívüliek nem csak, hogy itt vannak már egy ideje, de kizárólag nekik köszönhető, hogy az emberiség még nem pusztította el magát.

"Az emberekkel folytatott beszélgetéseim világossá tették, hogy az E.T.-k megpróbáltak megóvni minket a háborútól, és békét akartak teremteni a Földön." - mondta Mitchell a vele készült interjúban, aki szerint a hidegháború évei alatt az ufók minden eszközzel megpróbálták megóvni az emberiséget attól, hogy egy atomháborúval eltöröljük magunkat a Föld színéről.

Az asztronauta itt nem állt meg, és részleteket is elárult ennek mikéntjéről: "a légierő több tisztjével is beszéltem, akik a rakétasilóknál teljesítettek szolgálatot a hidegháború alatt. Azt mondták, hogy többször is láttak ufókat a létesítmények felett, akik gyakran a rakétákat is hatástalanították. Más tisztek, akik a nyugati parton teljesítettek szolgálatot azt mondták, hogy a tesztrakétáikat gyakran lelőtték az ufók."

Mitchell a Holdon

Nem tudhatjuk, mi történt Mitchellel az alatt a bizonyos holdra szállás alatt 1971-ben, de az biztos, hogy az asztronauta nem csak a tizenöt perc hírnévre utazik, ugyanis a Földre való visszatérése óta rendületlenül hirdeti a földönkívüliek létezését.

De akár igaz a sztorija, akár nem, az biztos, hogy az ufók jól tették volna, ha ideküldenek néhány babysittert az emberiségnek, mert egészen megdöbbentő, hogy az elmúlt hetven évben milyen irdatlan mennyiségű atommal szórtuk meg a saját bolygónkat, teljesen fölöslegesen.

(Forrás: Gizmodo)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.