Hatalmas, impozáns fénybuborékokat láthattunk nemrég Szibéria északkeleti részén. Természetesen, ahogyan az ilyenkor lenni szokott, beindultak a találgatások: ufók lehettek? Netán egy féregjáratot láthattunk, vagy egy különös kaput, ami utat nyit egy másik univerzumba?

A kreatív elme ilyenkor nehezen tud leállni a különösnél különösebb elméletek gyártásával, főleg azok, akik amúgy is hajlamosak hamar szerelembe esni, ha egy-egy összeesküvés-elméletről van szó. De hogy mentségükre legyen szólva:

  • arról a Szibériáról beszélünk, ahol már sok misztikus, nehezen megmagyarázható dolog történt az elmúlt évtizedekben – ilyen volt például a tunguszkai esemény vagy a Gyatlov-rejtély –,
  • továbbá nézd csak meg a fotókat, amelyek a bizonyos éjszaka készültek:

Az orosz védelmi minisztérium ugyanakkor közölte, miszerint egy Tipol–M típusú interkontinentális ballisztikus rakétát indítottak útnak egy tesztgyakorlat során, a pazar fényjelenség pedig emiatt keletkezhetett – mindehhez hozzátehetett még az is, hogy aznap a sarki fény igencsak intenzíven pompázott az égen. Egyébként az Égen – Földön – Föld alatt egy részletesebb beszámolót is írt a légköri jelenségről:

Égen - Földön - Föld alatt

Sarki fény - UFO - dimenziókapu - interkontinentális rakéta: hajhásszunk, vagy tájékoztassunk? Október 26-án, csütörtökön este két érdekes, és mint azóta kiderült, összefüggő jelenséget észleltek:...

(forrás: Égen – Földön – Föld alatt, Index, Science Alert)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon