Egy 10 perces animációs videóban csodálhatjuk meg kissé összesűrítve azt, hogy miképpen is alakult ki az univerzumunk, amely már nagyjából 13,81 milliárd éves.

Az ősrobbanás, valamint az első galaxisok, csillagok, csillagrendszerek és fekete lyukak létrejöttének a mikéntjét is megtekinthetjük – központi csillagunk, a Nap a hatodik perc körül születik meg, az ember pedig valahol az utolsó képkockáknál. Nem gyenge anyagot dobott össze John Boswell, jár neki a gratula, a videóanyagban egyébként még olyan tudós nagyágyúk működtek közre, mint Brian Cox, Carl Sagan és David Attenborough.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon