Jól hangzik, és még csak nem is ez a legfontosabb: a PayPal együttműködést kötött a Vaterával, így gyorsabban, biztonságosabban és kényelmesebben tehetsz-vehetsz az oldalon.

Tulajdonképpen megtörténhetett volna előbb is. Adott a világ kétszáz országában 227 millió felhasználóval működő PayPal, és a legismertebb magyar online piactér, a Vatera.

A kettő pedig összebútorozott, amiből neked számos előnyöd lehet még.

Mindenek előtt a PayPalnál szent a biztonság: a csalásmegelőző technológián kívül a külön-külön a vevőt és az eladót is védik. A vevő például igényelhet visszafizetést (amely akár a postaköltségre is kiterjedhet), ha nem, vagy a leírttól jelentősen eltérően kapja meg a terméket.

Emellett a PayPallal jóval egyszerűbb is az élet, például One Touch szolgáltatással nem kell minden egyes alkalommal megadnod a bejelentkezési adatokat.

Oké, ezek a hosszú távú előnyök, de ha gyors vagy, ennél konkrétabban is profitálhatsz a tech-házasságból!

Nyolc hétig mentesülhetsz a listázási díj alól, ha június 10-ig legalább egy PayPalos fizetési módot hozzárendelsz a termékeidhez - sőt, jutalékot sem kell fizetned, ha a vevő PayPallal fizet az áruért.

A jövőben a vevők is kapnak majd vásárlásösztönző kedvezményeket, ha PayPallal fizetnek.

Az egyszerű bevezetés érdekében részletes útmutatót készítettek a Vaterára, de a PayPal oldala is elérhető már magyarul. Nem is nagyon tartanánk fel, vannak még további kedvezmények is, csak kattints oda, ha érdekel az is!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon