Neked is sok minden leeshet a Vatera-PayPal házasságból
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jól hangzik, és még csak nem is ez a legfontosabb: a PayPal együttműködést kötött a Vaterával, így gyorsabban, biztonságosabban és kényelmesebben tehetsz-vehetsz az oldalon.

Tulajdonképpen megtörténhetett volna előbb is. Adott a világ kétszáz országában 227 millió felhasználóval működő PayPal, és a legismertebb magyar online piactér, a Vatera.

A kettő pedig összebútorozott, amiből neked számos előnyöd lehet még.

Mindenek előtt a PayPalnál szent a biztonság: a csalásmegelőző technológián kívül a külön-külön a vevőt és az eladót is védik. A vevő például igényelhet visszafizetést (amely akár a postaköltségre is kiterjedhet), ha nem, vagy a leírttól jelentősen eltérően kapja meg a terméket.

Emellett a PayPallal jóval egyszerűbb is az élet, például One Touch szolgáltatással nem kell minden egyes alkalommal megadnod a bejelentkezési adatokat.

Oké, ezek a hosszú távú előnyök, de ha gyors vagy, ennél konkrétabban is profitálhatsz a tech-házasságból!

Nyolc hétig mentesülhetsz a listázási díj alól, ha június 10-ig legalább egy PayPalos fizetési módot hozzárendelsz a termékeidhez - sőt, jutalékot sem kell fizetned, ha a vevő PayPallal fizet az áruért.

A jövőben a vevők is kapnak majd vásárlásösztönző kedvezményeket, ha PayPallal fizetnek.

Az egyszerű bevezetés érdekében részletes útmutatót készítettek a Vaterára, de a PayPal oldala is elérhető már magyarul. Nem is nagyon tartanánk fel, vannak még további kedvezmények is, csak kattints oda, ha érdekel az is!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.