Így nézne ki az Apple Watch, ha normál karóra lenne

Ez ugrik be elsőként a Xiaomi Ciga Design karórájáról, ami meglepő módon egyáltalán nem okos, de éppen ez benne a különleges.

A kínai gyártó fogta az Apple Watch már-már klasszikusnak számító dizájnját, és rakott bele egy teljesen hagyományos, mechanikus órát, ami a minimalizmus és a kütyüpornó olyan keverékét tolja az arcunkba, hogy Chuck Norris legyen a talpán, aki nem lágyul el tőle egy pillanatra.

Ami nagyon érdekes, hogy miközben az okosórákat (köztük az Apple Watch-ot is) sokan kritizálták amiatt, hogy a nyomába sem érnek a valódi karóráknak, kockáknak való bénaságok, a Xiaomi órája láttán egyáltalán nem jut eszünkbe se az, hogy nem eléggé minőségi, se az, hogy nem eléggé komolyan vehető, pedig hát tényleg csak annyi történt, hogy az okosóra kijelzőjét lecserélték a mutatókra és fogaskerekekre.

A Ciga karóra egyetlen szépséghibája, hogy a Xiaomihoz képest annyira nem olcsó, nagyjából 200 dollárba, vagyis jó hatvanezer forintba kerül, de mondjuk egy Apple Watchoz képest így is aprópénzért árulják.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon