Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bár ilyen pletykákat még nem hallottunk, de simán el tudjuk képzelni, hogy a nagyobb mobilgyártók vezetői néhány havonta kétségbeesve telefonálnak rá a Xiaomira, hogy "tesó, ne csináljátok már!" Az egy dolog, hogy a kínaiak rendszeresen úgy árazzák a csúcskészülékeiket, mintha nem ismernék a számokat, és egy ideje már a trendeket is ők diktálják, de mindezek tetejébe a középkategóriában sem hagynak nyugvást a konkurenciának.

Most éppen a soron következő telefonjukról, a Redmi 5-ről lőttek ki néhány képet a Twitterre (because fuck you, hivatalos kiszivárogtatók), amiről annyit lehet sejteni, hogy tisztességes középkategóriás készülék lesz (Snapdragon 630 proci, ujjlenyomat-olvasó és egyebek), emellett pedig a trendeknek megfelelően 18:9-es képarányú, vékony keretes kijelzővel érkezik, mint az LG Q6 és a Huawei Mate 10 Lite.

Donovan Sung on Twitter

Is everyone ready for the all-new Redmi 5 and Redmi 5 Plus? We're launching these two new devices in China on Thursday Dec 7. Giving everyone a sneak preview! 😎 #Xiaomi

80-90 ezer forint körül ez teljesen elfogadható specifikáció lenne, csakhogy a Redmi 5 elődje, a Redmi 4 jelenleg éppen negyvenezer forintért kapható a boltokban, szóval ha az új telefon ára jelentősen megszalad, akkor is tízezrekkel lesz olcsóbb, mint bármelyik hasonló teljesítményű telefon.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.