A különös telefonok éve folytatódik.

Összehajtható mobil, szuperhosszúkás kijelző, előugró kamera, felcsatolható második képernyő, dupla kijelzős telefon - az elmúlt évben a telefongyártók nagyon elemükben voltak, ha innovatív megoldásokat kellett kieszelniük, és a sort a jelek szerint a ZTE folytatja az Axon S-sel.

Ideje is volt már, hogy valaki előálljon valami újdonsággal, hiszen legalább egy hete nem mutattak be olyan telefont, amilyet korábban még nem láttunk. A kínai gyártó az olasz Notebook Italia értesülései szerint egy olyan telefon bemutatására készül, aminek a három hátlapi kamerája lesz kicsúsztatható, de nem ám felfelé - elvégre nem 2018 van -, hanem oldalra.

Hogy az esztétikai megfontolásokon túl ez a megoldás milyen célokat szolgál, nem tudjuk, az viszont biztos, hogy a Notebook Italia szerint egy elég durva készülékre számíthatunk, amiben a 48 és 19 megapixeles kamera mellett egy 5x-ös optikai zoommal felszerelt objektív lesz.

Persze ha nem ők találták ki az egészet, ugyanis ezek a képek már-már gyanúsan jó minőségűek, de hát miért tervezne meg egy olasz technológiai oldal egy nem létező kínai telefont?

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon