A különös telefonok éve folytatódik.

Összehajtható mobil, szuperhosszúkás kijelző, előugró kamera, felcsatolható második képernyő, dupla kijelzős telefon - az elmúlt évben a telefongyártók nagyon elemükben voltak, ha innovatív megoldásokat kellett kieszelniük, és a sort a jelek szerint a ZTE folytatja az Axon S-sel.

Ideje is volt már, hogy valaki előálljon valami újdonsággal, hiszen legalább egy hete nem mutattak be olyan telefont, amilyet korábban még nem láttunk. A kínai gyártó az olasz Notebook Italia értesülései szerint egy olyan telefon bemutatására készül, aminek a három hátlapi kamerája lesz kicsúsztatható, de nem ám felfelé - elvégre nem 2018 van -, hanem oldalra.

Hogy az esztétikai megfontolásokon túl ez a megoldás milyen célokat szolgál, nem tudjuk, az viszont biztos, hogy a Notebook Italia szerint egy elég durva készülékre számíthatunk, amiben a 48 és 19 megapixeles kamera mellett egy 5x-ös optikai zoommal felszerelt objektív lesz.

Persze ha nem ők találták ki az egészet, ugyanis ezek a képek már-már gyanúsan jó minőségűek, de hát miért tervezne meg egy olasz technológiai oldal egy nem létező kínai telefont?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon