Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ritkán fordul elő, hogy a Közel-Keleten egyszerre több centi hó esik, így a múlt héten a térségben tomboló hóvihar nem kis fennakadásokat okozott a közlekedésben. Jordánia fővárosában, Ammánban maga a király segített kitolni egy elakadt autót a hótorlaszok közül.

II. Abdullah királynak a videó szerint nem esik le a korona a fejéről, ha egy kicsit dolgoznia kell, testőreivel egyetemben boldogan sietett a bajba jutott autós segítségére – az emberek legnagyobb megrökönyödésére.

Jordánia királya valószínűleg a leglazább uralkodó a földön, például rendszeresen fel szokott tűnni a World of Tanks nevű online játék európai szerverein, elfogadta Jon Stewart meghívását a The Daily Show-ba, és mivel hatalmas Star Trek-rajongó, így 1996-ban, még hercegként kibulizta, hogy kapjon egy rövid szerepet a Star Trek: Voyager egyik epizódjában. Az uralkodó egyszer azt is elárulta a Discovery csatornának, hogy a királykodásban az a legrosszabb, hogy megválasztása óta nem engedik ejtőernyőzni, mert az túl veszélyes.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.