A 725 lóerős Galpin-Fisker Rocket olyan autó, amelyre a világon senkinek sincs szüksége, mégis mindenki szeretne egyet a garázásban tudni. A Ford Mustang még soha nem volt ennyire amerikai.

Henri Fisker (akit minimum a Fisker Karma miatt illik ismerni) és a Galpin Ford együttműködése rendkívül látványos végeredménnyel zárult, hiszen a teljes egészében szénszálas anyagokba burkolt kocsit a tuning jegyében nem csak 725 lóerősre pumpálták, de a kasztnin is nehezen találnák olyan pontot, ami ne változott volna kisebb-nagyobb mértékben az eredeti Mustanghoz képest. A legszembeötlőbb nyilván az erősen kiszélesített hűtőrács, de a Fisker által megálmodott dizájn szinte minden pontján tetten érhető az eredeti, 60-as évekbeli Mustanghoz való visszanyúlás.

A brutális izomautó egyébként nem olyan brutálisan drága, már százezer dollárért, vagyis nagyjából egy Jaguar F-Type, Porsche 911 áráért hozzájuthatunk, cserébe azzal a megnyugtató tudattal huppanhatunk bele, hogy nem csak Budapesten, de Londonban vagy Los Angelesben is minimálisan kevés az esélye, hogy egy ugyanilyen szembejöjjön velünk az utcán.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon