Szép autó a 6-os BMW Gran Coupé, de azért érthető, hogy akik a márkát az E9-es, az E46 M3-as, vagy a többi klasszikus sportos BMW miatt szerették meg (vagyis a fanatikus rajongók nagy része), nem tudnak őszintén lelkesedni a letisztult, kifinomult, a sportosságot viszont a lehető legmesszebb elkerülő formáért. A Prior Design most megmutatja, hogyan kéne kinéznie a BMW-k királyának.

Az biztos, hogy szeretik a kihívásokat, hiszen az egyik legkevésbé jellegzetes BMW-ből sikerült megalkotniuk minden idők egyik legdögösebb Bömösét. Csak nézd azt a szellőzőnyílást a kiszélesített sárhányók hátulján!

A német tuningcég lényegében egy az egyben lecserélt mindent, ami az M6-os Gran Coupé karakterét meghatározza: új lett az első és hátsó lökhárító, a diffúzor, az oldalsó szegélyek, a csomagtartó spojler és a motorháztető is.

Ráadásként pedig egy sportkipufogó-rendszert is szereltek az autóba (kerámia bevonatú kipufogócsövekkel), amivel 659 lóerőre sikerült feltornázni a 4,4 literes, ikerturbós V8-as teljesítményét.

A PD6XX névre keresztelt aerodinamikai csomag ára húszezer eurónál (kábé hatmillió forintnál) kezdődik, ami a 20 colos kerekekkel, a sportfelfüggesztéssel, vagy a szénszálas anyagból készült elemekkel még jócskán tovább emelkedhet, az viszont egy pillanatig sem kérdés, hogy az utolsó fillérig megéri.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon