A tiéd lehet Tina Turner Rambo-Lambója
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

AMG-t, Lambót vagy SUV-ot? Mindet együtt! Az első tulaj ráadásul a rocknagyi volt….

Lesz majd Lamborghini SUV, az Urus, de nem kell rá várnod: korábban is létezett ugyanis Lambó terepjáró, igaz, kicsit más stílusirányzatot követett. Az Urusból ráadásul évente tízszer annyit gyártanak majd, mint az LM002-ből összesen a nyolc év alatt. A megoldás tehát a használt Rambo-Lambó!

De mit tehetsz, ha nem elég a tudat, hogy az átlagembernél sokkal többet teszel a kőolaj-készlet elégetéséért, ha nem elégít ki, hogy gyakorlatilag tankkal mész oda, ahová autóval szokás, és már tíz éve is ájemdzsí-Mercivel álmodtál? Csak egyet: megveszed ezt!

Persze, legendás a Countach-motoros LM002, de olyan azért készült pár száz darab, ebben viszont egy E 500 AMG V8-asa van, amire felirat is emlékeztet a motorháztető szögletes púpjának oldalán. Tina Turnernek csak automata autóra érvényes a jogosítványa, ezért ilyenre cserélték az eredetileg ötfokozatú kézit, és 1500 wattos hangrendszert építettek be, ezen aztán durván szólhat a The best.

A leírásban nem térnek ki rá külön, tehát valószínűleg nem cserélték le a benzintankot (talán elégnek gondolták a 290 literes térfogatát), a kisautónyi szélességű gumik viszont újak – így már nem is kérdés, nagyon megéri 99 900 euróért ez a finom, egyedi darab.

A hirdetés szövege:

WELT-RARITÄT und KAPITALANLAGE!!! Dieser weltweit einmalige Lamborghini LM 002 wurde auf besonderen Wunsch der Vorbesitzerin ( weltbekannte prominente POP-SÄNGERIN und ROCKRÖHRE ), die dieses UNGETÜM 12 Jahre gefahren hat) mit der kompletten Technik eines Mercedes 500 E V8 AMG fachgerecht - ohne Rücksicht auf Kosten - umgebaut! Mit dieser zuverlässigen Mercedes-Technik und besonders mit dem DB- Automatik-Getriebe fährt sich dieses MONSTER-GEFÄHRT sehr angenehm. Dieses absolute LIEBHABER- und SAMMLERSTÜCK befindet sich in einem hervoragenden, unfallfreien TRAUM-Zustand, hat Klimaanlage, el. Fenster, ZV, SUPER-Stereoanlage, SEILWINDE vorne, Gepäckkoffer, EDELSTAHl-4-Rohr-Auspuff mit SUPERSOUND usw.! Dieser LM 002 wäre STAR eines jeden Automuseums, jeder SAMMLUNG, bei jedem automobilen Treffen und ist eine sichere KAPITALANLAGE wegen seiner EINMALIGKEIT sowie des prominenten Vorbesitzes!!! TÜV/AU und alle 5 Reifen neu! Testbericht über dieses UNIKAT in Auto Bild allrad Nr. 1/2008 " TINA-KRACHER"!!!

Dupláznák a hétévesnél idősebb autók vizsgadíját

(Forrás: Mobile)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.