Íme egy Mercedes, amiben nem csak lehet, de érdemes is lakni. A Mercedes és a lakóautókra specializálódott Westfalia olyan lakóautót dobott össze a nyárra, hogy legszívesebben már holnap költöznénk.

A legújabb generációs V osztályos Mercedesből kialakított lakóbuszban, amelyet a düsseldorfi lakóautó-kiállításon mutattak be, egy teljes konyha, negyvenliteres hűtő, vécé és víztartály szolgálja a túrázók kényelmét, akik egy kellemesen fárasztó nap után az ülésekből átalakítható franciaágyban vagy a tetőtérben kialakított hálószobában hajthatják nyugovóra a fejüket.

Németekről lévén szó, a Mercedesnél a praktikumra is gondoltak, így a takarékos motorkínálatnak (134, 161 és 188 lóerős turbódízelek) és a jó manőverezési képességeinek hála a Marco Polo akár hétköznapi, városi közlekedésre is alkalmas. Figyelmes gesztus, bár van egy olyan érzésünk, hogy akinek ez a kicsike a megfizethető kategóriába esik (az árát ugyan nem közölték, de tuti nem olcsó), annak azért telik egy hagyományos, szaladgálós autóra is.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon