Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Te tudod? A Shell nem, ezért a te véleményedet kérik, hogy végre eldöntsük: a Kékestetőről levezető szerpentin, a 37-es élményút, vagy a rákóczi úti zöldhullám, esetleg valami egészen más emeli meg a legjobban a magyar sofőrök pulzusszámát.

Hogy pontosan milyen szempontból kell izgalmasnak lennie az útnak, azt nem határozták meg, ami eléggé kitágítja a lehetőségeket. Mert ugye egészen más izgalmas mondjuk egy botanikusnak, akinek az alcsútdobozi platánsorhoz közeledve már Lovasberénynél a torkában dobog a szíve, meg megint egészen másra izgul egy friss Hummer tulajdonos, aki addig még csak nem is pislog, amíg nincs a közelben egy jeges Balaton. Én például már azon is tudok izgulni, hogy éjszaka nehogy elém ugorjon egy szarvas, de még soha egynek sem jutott eszébe elém ugrani, hiába van táblákon is megígérve a dolog.

Na de a lényeg: ha a honlapjukra feltöltöd fényképpel vagy videóval, hogy szerinted melyik Magyarország legizgalmasabb útja, akkor kéthetente nyerhetsz egy Ferrari-vezetést, vagy ha tényleg nagy mázlista vagy, akkor kimehetsz Maranellóba megnézni a szentélyt. A legjobb utak közül néhány egyébként a Shell V-Power Nitro+ A Világ 100 Legizgalmasabb Autós Útvonala összeállításba is bekerül majd, valószínűleg olyan legendás aszfaltcsíkok mellé, mint a bolíviai halálút vagy a norvég Lysebotn Road, szóval elég magas a mérce.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.