A Novitecről mostanában talán nem hallunk annyiszor mint mondjuk a Brabusról vagy az Abarthról (vagy a Mansoryról, bár róluk inkább ne hallanánk), de a német tuningcég azért időről időre jelentkezik valamilyen látványos projekttel, nehogy elfelejtsük, hogy léteznek. Most például a Ferrarik átalakítására szakosodott alvállalatuk, a Novitec Rosso állt elő egy érdekes Ferrari F12 Berlinettával, amely kívülről szerintünk inkább hátrányára, belül viszont határozottan előnyére változott.

Az N-Largo csomag tartalmazza a kötelező aerodinamikai elemeket, például szénszálas lökhárítókat, szélesebb sárhányókat, méretes küszöbszegélyeket, hátsó szárnyat, tetőspoilert és egy hatalmas diffúzort is. Az új motorháztető extra szellőzőnyílásokat kapott, amelyeket furcsa zsebekkel is elláttak, ezenkívül viszont a kocsi megjelenésével nincsenek nagy gondok – leszámítva persze, hogy az F12 Berlinettához alapból teljesen fölösleges hozzányúlni.

Amit érdemes volt piszkálni, az az autó teljesítménye, az új kipufogórendszernek és az újraprogramozott motorelektronikának köszönhetően ugyanis a 6,3 literes V12-es 40 lóerővel erősebb lett, így maximálisan már 781 lóerő kifejtésére képes, amely mellé 722 Nm nyomaték is társul. Az autó végsebessége így akár a 350 km/h-t is elérheti, tehát az autó 10 km/h-val lesz gyorsabb a gyári modellnél.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon