Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hétszeres Forma–1-világbajnok, Michael Schumacher december 29-i síbalesete után kómában fekszik a grenoble-i kórházban, a legjobb agysebészek folyamatosan küzdenek az életéért, családja, volt pilótatársai, a szurkolók és nagyjából mindenki az életéért imádkozik. És mit csinál a bulvárújságíró? Papnak öltözve próbál bejutni a német legenda kórházi szobájába.

Mielőtt még nekiesnénk a bulvármédiának, annyit gyorsan ki kell jelentenünk, hogy az általánosításnak ilyen esetben sincs értelme. Amikor Schumi korábbi csapattársa, Felipe Massa 2009-es szörnyű balesete után hasonló állapotban feküdt a Honvéd kórházban, a magyar bulvármédia tiszteletben tartotta a versenyző magánszféráját – az efféle aljasság csak nagyon kevesek kiváltsága, olyanoké, akik előre RIP Schumi fan clubokat hoznak létre a Facebookon, vagy a szenzáció miatt feltörik egy halott lány telefonját.

Schumi szóvivője, Sabine Kehm az esetről szűkszavúan annyit mondott: el sem tudta képzelni, hogy ilyesmi megtörténhet. Ezzel nincs egyedül.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.