Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Porsche kínai részlege igen kreatív módját választotta az ötvenéves Porsche 911 felköszöntésének: a legendás sportautó mind a hét generációját felsorakoztató, Guitar Hero-szerű minijátékuk nagyon szórakoztató, bár mi már a második szinten vörös fejjel csapkodtuk a billentyűzetet.

A Porsche szerencsére nem volt túl szigorú, így a játékot a mi kedvenc módszerünkkel, vagyis a billentyűzet kétségbeesett csapkodásával is végig lehet vinni, bár a fülbemászó melódiák helyett ilyenkor többnyire kakofóniából építkező, modernista darabokat kapunk.

A kínai részleg minden bőrt lehúzott az ötletről: egy videót is készítettek, amelyben a sorba állított hétgenerációnyi 911-es a Happy Birthday to You boxermotorra komponált változatát játssza el a saját tiszteletére.

Az ötvenedik jubileumát ünneplő 911-et nem először köszöntötték fel az idén, többek között készült már egy jubileumi, limitált szériás változat is, a Goodwood Festival of Speed pedig egy lenyűgöző szoborral tisztelgett a halhatatlan sportautó előtt.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.