Rakj fület a bringádra!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A biciklire szerelhető fogantyú a városi bringások legnagyobb barátja lehet. Lépcsőzés a vassal? Megoldva. Itt egy alternatíva azoknak, akik stílusosan szeretnék cipelni biciklijüket.

Ma már Budapesten is sokan vannak, akik a bringát nem csak kikapcsolódásra használják, hanem napi rendszerességgel járnak vele munkába, bevásárolni, és valljuk be, a bátrabbak még kocsmázni is. A fővárosról sok mindent szoktak mondani, például hogy a Duna királynője, vagy Kelet-Európa Párizsa (tapasztaltabb szexturisták világutazók szerint Bangkokja), a biciklisbarát jelzőt viszont rendszeresen kifelejtik, talán azért, mert Budapesten tekerve kis túlzással többet kell emelgetni a bringát, mint amennyit rajta ülünk. A lépcsőzésnél a kétkerekű illeg-billeg, beakad a szembe jövőbe, összeolajozza a ruhát, csak a macera van vele.

Ilyen helyzetekben a kényelmet nyújtja nekünk a beszédes nevű Wood Insane Design biciklire szerelhető fogantyúja, ami egy talicskanyélre emlékeztető famarkolattal vértezi fel kerékpárunkat, mindössze ötven dollárért. A hajtómű fölé erősíthető fül tökéletes egyensúlyban tartja a bringát bármilyen helyzetben, és még jól is néz ki. Kell ennél több? Senkinek sem javasoljuk, hogy bringával menjen a Citadellához szervezett első randijára (mert a fogantyú a verejték ellen nem véd), de azért jó tudni, hogy már ezt is megtehetjük.

Tovább:
A Player férfias karácsonyi mellékletéhez
A legfrissebb anyagokhoz
A hamburgerkészítő robothoz

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.