Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Mr. Beanként világszerte ismert angol színész, humorista milliókat költ luxus- és sportkocsikra. Fontban természetesen.

„Az autókon kívül nincs káros szenvedélyem.”

Ezt egy magazinnak nyilatkozta, miután 1997-ben 650 ezer fontért megvette a világ legjobb szuperautójának tartott McLaren F1-et, amit napi rendszerességgel vezet és néha össze is tör. Persze, ha valaki, akkor ő megteheti, hogy sok nullára végződő összeget költsön a hobbijára. Az emberi természetnek görbe tükröt állító Mr. Bean figurájával világhírűvé vált színész 11 millió fontot zsebelt be a sorozattal, azóta is sikert sikerre halmoz munkáival.

Vezetni anyukája Minijén tanult a családi farmon. Az angol kiskocsinak emlékezetes szerepet szánt Mr. Bean autójaként. Atkinson nem csak a vásznon bravúroskodik, különböző kupákon rendszeresen rajthoz áll, a Top Gear autós műsorban pedig minden hírességnél gyorsabb volt. A siker és a vagyon nem ártott meg neki, sokat jótékonykodik, indiai származású nejével a rasszizmus ellen kampányol. Autógyűjteményét, birtokait és kisrepülőjét sem sajnáljuk tőle.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Az autórovat újdonságaihoz
A szintén autógyűjtő Jay Lenóhoz

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.