Akinek van felesleges tízmilliója, most első kézből, csehektől juthat hozzá egy közel huszonöt évesen is vadonatúj verseny-Skodához.

Bár a Mobile.de oldalon hirdetik, valójában Csehország, vagy ahogy a németek mondják, a Tschechische Republik területén árulnak egy megfelelő dokumentumokkal igazoltan eredeti 130 LR-t, a kevés szoci témájú Matchbox egyikét, eredetiben, élőben. A csehszlovák zászló színeire festett, vagány szélesítésekkel és impozáns hátsó szárnnyal csodásan felkészített, az utolsó csavarig átépített karosszéria a hirdetés szerint új motort rejt a hátuljában.

Egy más világból érkezett, mégis ugyanúgy képes felpumpálni minden született benzinvérű adrenalinszintjét, mint egy Quattro. A porig ültetett kaszni, a kis felnik, a becsövezett utastér és persze a motor csodás látványt nyújt. Elnézve a családi autóból származó műszerfalat és a piszkavasra emlékeztető váltókart, nem is hinnénk, hogy 136 lóerő pörgeti a kerekeket. Meghajtani persze kockázatos lenne, már csak 35 ezer eurós ára miatt is. Múzeumba vele!

A hirdetés szövege:

Original tschechisches Rennauto mit Historie und Sportausweis. Zwei Weber 45, Leistung 100 Kw! Verhandlungsbasis 35000 Euro.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Az autórovat újdonságaihoz
James Bond Aston Martinjához

(Forrás: Mobile.de)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon