"Jó reggelt, tíz évig feküdtél kómában" – Íme a világ legdurvább átverése

Te mit szólnál hozzá, ha egy ferde éjszaka után egy kórházban ébrednél, ahol az orvos közölné veled, hogy tíz évig kómában voltál? Miután az alábbi videó főszereplőjét ötödször is elmeszelték ittas vezetés miatt, a haverjai úgy döntöttek, kicsit móresre tanítják.

Az átverésben Tom Mabe humorista segített nekik, aki még azt is leszervezte, hogy a családjára várakozó férfi véletlenül végignézzen egy kamu híradót, amelyből megtudja, hogy Hillary Clinton elnök Kanada lerohanására készül, a teljesen lecsúszott Miley Cyrust megint elkapták, amint a szomszédja telkén végezte a dolgát, Justin Bieber pedig tíz éve él boldog házasságban fiújával. Bár a hírek távolról sem tűnnek igaznak, a hihetőségükön sokat javított, hogy egy ismert tévériporter, Aimee Nuzzo olvasta be őket.

Az ittas vezetés elleni kampány persze kitermelt már ennél durvább dolgokat is, Nagy-Britanniában például horrorfilmbe illő akcióval hívták fel egy kocsma törzsközönségének a figyelmét arra, hogy mi lesz, ha részegen ülnek autóba.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon