A szórakoztatóipari szakmunkásokról elnevezett speciális széria első látásra halmozottan balesetesnek tűnik.

Másodikra viszont nem vitás, hogy a ritka Harlequin, vagyis bohóc modellek egyike, melyet a moduláris technológia bemutatására készített a Volkswagen, de akkora sikere volt, hogy egy kisebb darabszámban gyártásba küldte. A négy pasztell árnyalat kombinálásával született Polo a rutintalan sofőrök álma: nem számít egy kisebb koccanás vagy elnézett kerítés, fel sem tűnik egy elemcsere. Ráadásul lehet akármilyen öreg, sosem szürkül bele a forgalomba.

Az autó Németországból érkezett, hivatalosan még nincs is az országban. Különleges színén kívül sok extrát kínál. 230 ezer beismert kilométerével és a maga 16 évével átlagosan használt városi futkosónak mondható, ennek nyomai sajnos meglátszanak kékre színezett, mára viszont foltosra kopott kormányán. Bár 460 ezerért nem filléres vétel, az elemeit később négy autóban is felhasználhatják. De vajon milyen szín szerepel majd a forgalmijában?

A hirdetés szövege:

1996-os VW Polo Harlekin: 5 ajtós, klímás, szervós, 2 légzsákos, téligumis alufelni, GTi sportülés. Az autó külföldi okmányokkal rendelkezik.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Az autórovat újdonságaihoz
Egy megmentésre érdemes angolhoz

(Forrás: Használtautó)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Életmód

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon