Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy hithű ketyerefanatikus fürdőjében természetesen hemzsegnek a jobbnál jobb, újabbnál újabb cuccok. Most bemutatunk öt eszközt, amik amellett, hogy hasznosak a kocka életérzést is erősíteni fogják benned.

1. Case Logic vízálló Kindle tok

A fürdőkádban való olvasás a mai napig népszerű tevékenység. Nincs is jobb, mint egy idegtépő munkanap után egy hideg sörrel (kinek borral) beülni a kádba és egy kellemes boncolós krimit olvasva felejteni a rabiga óráit. Ám egy igazi geek természetesen már nem papíralapú, hanem elektronikus könyvet, abból is az egyik legnépszerűbbet az Amazon Kindle modelljét viszi a habok közé. Ezen eszközökre viszont a normál könyvekhez képest fokozottan veszélyes a nedvesség, így a Case Logic vízálló tokja igazi áldás az ejtőzésben.

2. iDuck vezeték nélküli hangszóró

Ha a könyv már bekészítve, de még nem érzed magad komfortosan és mindenképp szükséged van háttérzenére a zuhanyzás közbeni áriázáshoz, jó választás lehet ez a vezeték nélküli kacsa formájú hangszóró. A hangátvitelért a képen látható tojás alakú adó felel, amit bármely szabványos 3.5-ös jack aljzattal ellátott mobiltelefonnal, vagy MP3 lejátszóval használhatunk.

3. H2O Power vízrádió

Amennyiben a habfürdőhöz képest a sportosabb hamartudjukle híve vagy és inkább a zuhanyt és egy kellemes Iron Maiden dal üvöltését választanád, jó hírünk van. A H2O rádió ugyanis folyóvízzel működik, így a zuhanycső és a csaptelep közé illesztve a víz áramlásából nyert energiával (és egy megfelelő metálzenét játszó adó segítségével) biztosan elveszed majd a szomszéd kedvét az átkopogástól, ráadásul a környezettudatosság jegyében még áramot sem pazarolsz.

4. Withings WiFi mérleg

Technológiailag komolyabb vizekre evezvén (hiszen ugye épp a fürdőszobában vagyunk) íme a mérleg, ami nemcsak megmutatja aktuális súlyunkat, de a kor szellemének megfelelően akár azonnal megoszthatjuk az adatokat az online közösségi felületeken (na persze…), hiszen a mérleg akár PC-n, tableten, vagy okostelefonon keresztül (a Wi-Fi hálózat segítségével) küldi a kemény valóság komor számsorait tova. Természetesen nem csak magunkat, de a család többi tagját is inzultálhatjuk az eredményekkel, hiszen a mérleg több felhasználó adatait is képes kezelni.

5. Cybertecture tükör

Mint azt neve is mutatja elérkeztünk ketyerefanatikus fürdőszobánk legkomolyabb darabjához. Ez a speciális tükör egy LCD panelt rejt magában, így gyakorlatilag mindenre használhatjuk amire egy átlagos megjelenítőt, kivéve, hogy egy LCD tévé kikapcsolt képernyőjében biztosan nem fogunk tudni megborotválkozni. Az előre telepített applikációk segítségével megtudhatjuk milyen odakint az időjárás, megnézhetjük történt-e valami érdekes a Facebookon, de ha nagyon unatkozunk fogmosás közben, akkor megnézhetjük valamely magas minőségű reggeli műsort a kereskedelmi tévékben.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.