Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mostantól rendszeresen szemezgetni fogunk a Player Szelektor rovatából, ahonnan a legizgalmasabb cuccok kerülhetnek csak be a hétvégi nyerő ötösbe.

1. V-Luxe iPad állvány

Az Apple táblagépéhez készült kiegészítőkkel Dunát lehet rekeszteni, ám rendre akad egy-egy darab, ami kiemelkedik a tömegcikkekből. A BKNYdesign kézzel készült retro stílusú állványa az egyik leggyönyörűbb darab, amit iPad állványokból láttunk, ráadásul az alsó kis rekeszbe elrejthetünk egy pár kisebb hangsugárzót, így a vizualitás mellett az audio érzés sem csorbul.

2. Thermaltake Level 10 M egér

Bár a neves PC hardvergyártó egere csont és bőr, pont ettől lesz izgalmas a sok unalmas eszköz mellett. Kifejezetten játékosoknak tervezett egér, így a beépített memóriába öt különféle játék beállításait menthetjük el, míg a 11 programozható gomb a legfinnyásabb gémer igényeit is kielégíti.

3. Mophie Juice Pack Pro iPhone tok

A Mophie neves gyártónak számít az Apple kiegészítők terén, de néhány jól sikerült, univerzális külső akku is akad a cég palettáján. A Juice Pack Pro egy masszívra sikeredett extra iPhone 4 (és 4S) akku és tok, amit majdhogynem rá kell építeni (egyszer) az Apple legfrisebb mobilkészülékére, egyrészt, hogy a készülék a külső hatásoknak jobban ellenálljon, másrészt, hogy szabadon gazdálkodhasson az extra 50%-nyi üzemanyaggal.

4. AndBoom Vinyl Tap iPad applikáció

A mára teljesen eldigitalizált (hopp, talán új kifejezés született?) világunkban van annak valami meghitt, belsőséges bája, ahogy óvatosan kicsusszantjuk a papírtokból a bakelitet (tudom, tudom, nem bakelitből van) és finoman ráhelyezve a lemezjátszóra megemeljük a kart, majd a tűt a megfelelő barázdába illesztjük. Már-már szeánsz szerű ez a mozdulatsor, amit sajnos a Vinyl Tap alkalmazásánál nem tapasztalhatunk meg, ám minden mást igen, ami ezután következik. Az AndBoom applikációja ugyanis szépen lejátssza az iTunes könyvtárunkban található dalokat (a DRM másolásvédetteken kívül), melyekre finom, autentikus recsegést kever, hogy a hangzás tökéletes legyen és természetesen minden ugyanúgy működik a virtuális lemezjátszón, mint a valóságban.

5. Nintendo Wii U játékkonzol

A Nintendo új konzolgépével felkerült a hardvermágusok táborába, hiszen a Wii U nagyságrendekkel lett komolyabb gép, mint elődje, de amíg meg nem érkezik az új Playstation és Xbox, bizony még a jelenlegi kurrens generációra is ráver technikailag egy-két ponton. Az alapötletet természetesen nem dobták el, vagyis marad a mozgásérzékelős kontroller, ám egy méretes kijelző is került bele, így extra információkat és vezérlőgombokat jeleníthet meg, ahogy azt a jövőbeli játékok megkívánják. A régi Wii elképesztően sikeres lett az alkalmi játékosk körében, ám az új hardverrel a Nintendo reméli, hogy a komolyabb hardcore arcok is benéznek a japán gyártó virtuális világába.

Még több gyönyörű ketyere a Player tech rovatában!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.