Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A bajusznövesztés még sosem volt annyira szórakoztató és annyira közösségi, mint a Movember-mozgalom által összetákolt új telefonos alkalmazással, amely a hónap végén egy stop-motion videóba sűríti össze, hogyan lett a tükörsima babaarcból igazi havasi jeti.

Az iOS mellett immár Androidra is elérhető alkalmazással nincs más dolgod, mint november minden napján kattintani magadról egy selfie-t, amit a program a hónap végén egy vicces stop-motion videóba konvertál. A végeredmény talán nem lesz annyira látványos, mint az alábbi videóban, de ha követed útmutatónkat, a hónap végén biztosan büszkén oszthatod meg a videót ismerőseiddel a közösségi oldalakon, vagy a Movember saját honlapján, a Mo Space-en.

A prosztatarákszűrés fontosságára és az egészséges életmódra buzdító Movember mozgalomhoz Magyarországon is évről évre egyre többen csatlakoznak, világszerte pedig tavaly már 1,1 millió támogatója volt, akik összesen 147 millió dollárt gyűjtöttek össze a Prosztatarák Alapítványnak. A mozgalom szervezői azt remélik, idén ezt a számot is sikerül majd felülmúlni – többek között az ötletes alkalmazásnak is köszönhetően.

(Forrás: Social Daily)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.