Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Victroninox nyomdokain haladó gyűrű azoknak lehet ideális megoldás, akik szeretik a nap huszonnégy órájában maguknál tartani a legfontosabb eszközöket, azaz kést, fűrészt, fésűt és persze sörnyitót.

A The Man Ringet a legtöbb férfi azért fogja értékelni, mert a strandon, egy szál fürdőgatyában is mindig kéznél lesz a sörnyitó, pedig a titániumból készült gyűrű annyira praktikus, hogy még a túlélőműsorairól és furcsa ízléséről híres Bear Grylls is hasznát venné a vadonban. A készítő Boone Rings a Victorinox svájci bicskák legjavát sűrítette a gyűrűbe, amelyben találhatunk egy papírvágó kést (például csomagolások felbontásához), recés élű kést (például nehezen nyíló csomagolások felbontásához), fűrészt, valamint egy sörnyitót és egy fésűt is, ami elsőre furcsán hat, de gondolj csak bele, mennyivel másképp alakulhatott volna a számkivetett Chuck Noland sorsa, ha van nála egy praktikus kis fésű, amivel rendben tarthatja elburjánzó arcszőrzetét.

A The Man Ring ráadásul a legszükségesebb tíz férficucc egy részét is kiváltja, így mostantól nem kell az összes zsebünket telepakolunk késekkel és fésűvel, hogy minden helyzetben felkészültek legyünk.

Az egyedileg készített gyűrű lemezeit bronzszegecsek tartják össze, némi felárért a készítő akár gravírozást is vállal. Az exkluzivitás persze az árában is megmutatkozik, egy darab 385 dollárba (87 500 forint) kerül, amihez hozzáadódik az elég borsos, 35 dolláros (8000 forint) szállítási költség is. Ha a The Man Ring mégsem nyerte el a tetszésedet, akkor is érdemes szétnézned a Boone Rings oldalán, ahol még számtalan, egyedileg készített gyűrűt találhatsz, szénszálas berakásútól a lézerrel vágottakig.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.