Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A legjobbkor találtuk ezt az appot nektek, hiszen épp javában zajlik az Olimpia és ha már fizikailag nem is tudunk kilátogatni a helyszínre, akkor legalább a világ legszebb iPad applikációján gyönyörködjünk a városban és a versenyhelyszínekben.

Láttuk a videón, hogy a Recce (micsoda hülye név?) jól néz ki, de miután letöltöttük úgy bámultunk, mint Pamela a Dallasban, miután rájött, hogy Bobby mégsem halódott meg, hiszen csak egy pöti álom volt az egész. Na de vissza a Recce apphoz. Mi történik, ha zseniális, humorral is rendelkező programozók és grafikusok összekeverik a Sim City játékot némi Google térképpel? Valami bizarrul vicces és hasznos, így a szívünkre tett kézzel és teljes nyugalommal merjük kijelenteni, hogy a Recce messze-messze (hoppá, hoppá, kis rímecske?) a legjobb London térkép, amit valaha iPad-on láttunk.

Természetesen nem hibátlan, így vannak épületek, amik már nem is léteznek és vannak amik hiányoznak, de például az Olimpiai Park abszolúte rendben van. A humor pedig csak hosszú órák után esik le, mint például a Tower of London melletti ikonikus kék színű Dr. Who telefonfülke. Természetesen a Recce hasznos is, így például megmutatja az érdekességeket, bankokat, éttermeket, pubokat és mivel az app netkapcsolat segítségével képes a valós idejű londoni tömegközlekedési infókat leszippantani, így egy borgőzös, akarom mondani inkább sörgőzös este végeztével semmi akadálya, hogy hazavitessük magunkat a nagy piros emeletesekkel. Ja! A Recce működik iPhone-on is, ráadásul ingyenes!

Csíped az applikációkat? Akkor az AL.App sorozatunkat bírni fogod!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.