Jó dolog, hogy a Player szerkesztőségben sorakoznak a tesztcuccok, amikről írhatunk Nektek. Ennél azonban pont eggyel jobb, ha Ti magatok nézhetitek meg testközelből a legfrissebb cuccokat!

Holnap, azaz április 14-én nyílik az egynapos Veletech 2012 kiállítás az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának új épületében, ahol a legjelentősebb hazai forgalmazók és gyártók teszik ki portékáikat a nagyközönség elé. Itt nincs marketingbullshit, mellébeszélés, csak amit látsz, sőt még kérdezni is ér! Kint lesz a Nokia és a Microsoft a legújabb eszközeikkel, ott lesz a HTC a csúcs vasaival, megnézhetitek többek közt a Huawei négymagos mobilját, az MSI is lehozza a legkomolyabb hardvereit, de megnézhetitek az NVIDIA csúcs VGA kártyáit is.

Mindemellett PC modding kiállítás is lesz, ahol élőben láthattok olyan gépet, ami potom két millióból épült. A Veletech 2012-es kiállításon természetesen nemcsak a kéznek, de a fülnek is érdekes információkat közvetítenek a cégek képviselői és egyéb vendég előadók az idei trendekről, a netes fogyasztóvédelemről és akár a vallás és a gépek kapcsolatáról.  A szakkiállítás 10-kor nyit, a jelképes 500 forintos belépő egy része pedig jótékony célt szolgál majd, így minden igazi kockának csak ajánlani tudjuk ezt a rendezvényt. Mi ott leszünk!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon